Klinik P

Da jeg åbnede min klinik i efteråret 2017, var jeg ikke i tvivl om, at Beauty Angel skulle være en del af klinikken fra dag ét. Jeg har arbejdet med at kombinere lyset med alle øvrige kosmetologbehandlinger de sidste 3 år, og derfor ved jeg, hvor stor en forskel lyset kan gøre for mine kunder. Jeg anbefaler alle kunder, som får en ansigtsbehandling, at opgradere behandlingen med Beauty Angel. 

Beauty Angel giver mig en stor mulighed for mersalg, når de træder ind ad døren oftere, og når de først opdager, hvor fantastiske resultater de kan få, så kommer de med kortere intervaller, og derved øger jeg min omsætning.

I 2019 udvidede jeg klinikken med en ansat, og det udviklede sig så positivt, at hun nu også har en Beauty Angel i sit behandlerrum.

”Man kan ikke opnå wow-resultater med hudplejeprodukter alene, Beauty Angel er nødt til at få huden til selv at knokle for det!”

Citat, Pernille Hansen

Tanja D Skønhedspleje

Indehaver Tanja Detlefsen behandler med Beauty Angel ELT2 ”INTENSIVE”

”Beauty Angel Lyset er et helt fantastisk produkt til min klinik. Beauty Angel er det første, jeg har taget ind i klinikken, uden selv, at have prøvet det først. Jeg havde hørt så meget godt fra mine kolleger, derfor tog jeg springet. Jeg følte jeg manglede det ”lille ekstra”, og det har jeg virkelig fået nu.

Jeg har ikke oplevet andre former for behandlinger, hvor der er kommet så flotte resultater, på så kort tid. Efter få behandlinger ser jeg væsentlige forbedringer på mine stamkunder. Efter behandlinger, kan jeg give mine kunder 15 min. Beauty Angel Lys, det giver en perfekt afslutning. Samtidig aflaster det mig, så jeg kan få ordnet diverse ting imens. Lyset koster meget lidt i drift, men har en høj værdi for kunden. Jeg har med min Beauty Angel forøget min indtjening markant.

Alle mine behandlinger kan afsluttes med Beauty Angel Lys og mine kunder får endnu mere, ud af de gode produkter jeg arbejder med, fordi lyset hjælper dem dybere ned i underhuden.”

Tanja Detlefsen

Tanja Detlefsen

Indehaver

Tanja D – Skønhedspleje
Højløkke 84
6310  Broager
www.tanjad.dk

Dermal Care

Indehaver Winnie behandler med Beauty Angel C28 ”RELAX”, Beauty Angel CHP ”CHAIR” og
Beauty Angel ELT2 ”INTENSIVE”

”Jeg fik min første Beauty Angel C-28 ”RELAX” for ca. 5 år siden. Det var en stor succes, og mine kunder var så glade for behandlingen, at jeg et år senere fik min 2. Beauty Angel.

Denne gang valgte jeg Beauty Angel CHP ”CHAIR”, som arbejder med ansigt, overkrop og hænder. Nu har jeg fået min 3. Beauty Angel, og her har jeg valgt den nye Beauty Angel ELT-2 ”INTENSIVE”. Den er så fleksibel at bruge i mit behandlerrum, sammen med mine øvrige behandlinger og giver fantastiske resultater på specifikke områder.

Alle mine ansigstbehandlinger afsluttes med 15 minutters Beauty Angel Lys. Nu kan jeg skræddersy alle former for Beauty Angel behandlinger, efter mine kunders behov og ønsker.

De fleste af mine kunder får Beauty Angel Lys efter en afsluttet behandling. Dette gør, at jeg samlet har ca. 25-35 kunder i mine Beauty Angel pr. dag og de er dermed en væsentlig ekstra indtægtskilde for min forretning”.

Winnie Brandt Larsen

Winnie Brandt Larsen

Indehaver

Dermal Care
Vestre Stationsvej 23
5000 Odense C
www.dermalcare.dk

Bodyguide

Indehaver Rikke Møller behandler med Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”
og Beauty Angel CHP ”CHAIR”

”Jeg fik først Beauty Angel CVT42 ”FITNESS” modellen, og efter 2 år fik jeg også en Beauty Angel CHP ”CHAIR”, som er til ansigt og overkrop.

Jeg er utrolig glad for mine Beauty Angel som jeg bruger hver dag, bl.a. efter elektro-kosmetik, epilering og frugtsyrepensling. Helingen efter disse behandlinger bliver meget bedre, når kunden afslutter med Beauty Angel Lys.
Kunderne kan også både se og mærke, at de ikke bliver nær så rødlige lige efter behandlingerne, samt dagene derefter.

Jeg bruger også Beauty Angel Lyset efter dybderensninger og dermatude. Mange af min kunder fortæller også, at de bliver friske og i godt humør af lyset. Jeg blev selv helt overbevist om Beauty Angel Lysets effekt, da jeg prøvede det på min egen hud og så resultatet.”

Rikke Møller

Rikke Møller

Indehaver

Body Guide
Torvet 1
5700 Svendborg
www.bodyguide.dk

Care4You

Indehaver Ayesha Rehman behandler med Beauty Angel C28 ”RELAX”
og Beauty Angel ELT2 ”INTENSIVE”

”Vi fik først en Beauty Angel C28 ”RELAX” til hele kroppen, og efter ca. 2 år købte vi også Beauty Angel ELT2 ”INTENSIVE”. Vi har meget stor glæde af vores Beauty Angel, som vi bruger hver dag i vores behandlinger.

Det at kunne tilbyde behandling både til hele kroppen og til ansigtet, har fordoblet vores salg af behandlinger. Vi har et fantastisk samarbejde med Beauty Angel Danmark, som hjælper os med alt vores markedsføring. Vi kan både give Beauty Angel Lyset og virksomheden de bedste anbefalinger.”

Ayesha Rehman

Ayesha Rehman

Indehaver

Care4You
Egedal Center 51
3660 Stenløse
www.hudpleje-klinik-care4you.dk

CK Kosmetisk Klinik

Indehaver Linda Lykkegaard behandler med Beauty Angel C28 ”RELAX”

”Jeg gik i over 3 år og overvejede, om jeg skulle investere i en Beauty Angel.
Jeg tog beslutningen, og succesen overgik alle mine forventninger. De første 80 dage solgte jeg for kr. 55.000,- Beauty Angel behandlinger. Jeg fik stor hjælp fra Beauty Angel Danmark med markedsføringen, det er også en af grundene til min succes. Jeg er imponeret over de resultater mine kunders hud opnår med det lyserøde Engle lys, og jeg kombinerer stort set alle mine øvrige behandlinger med Beauty Angel Lyset. Jeg kan varmt anbefale alle kosmetologer, hudplejere og andre behandlere at få en Beauty Angel i deres klinik.”

Linda Lykkegaard

Linda Lykkegaard

Indehaver

CK Kosmetisk Klinik
Nørretorv 3
6200 Aabenraa
www.kosmetiskklinik.dk

Klinik Unik

Indehaver Jette Toft behandler med Beauty Angel ELT3 ”INTENSIVE”

”Jeg har en lille klinik hvor Beauty Angel ELT3 ”INTENSIVE” til ansigtet og andre fokusområder passer perfekt ind. Jeg laver mange ansigtsbehandlinger med Beauty Angel EMT maskerne.

I min klinik laver jeg også alternative behandlinger, samtaleterapi samt hypnose. Dette foregår ofte samtidig med Beauty Angel behandlingerne. Jeg har bl.a. haft stor succes med Beauty Angel Lyset i forbindelse med arvævsbehandlinger efter brystoperationer, og jeg har flere kunder med psoriasis, der har haft kæmpe glæde af lyset.”

Jette Toft

Jette Toft

Indehaver

Klinik Unik
Mosevangen 306
5330 Munkebo
www.klinik-unik.dk

Beauty Angel Næstved

Indehaver Mellannie Bello Olsen behandler med Beauty Angel C28 ”RELAX”
og Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”

”Jeg fik først en Beauty Angel C28 ”RELAX” til hele kroppen, som blev så stor en succes, at jeg efter 6 måneder også købte en Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”.

Mine kunder er meget glade for dem, og jeg bruger dem hver dag i mine behandlinger. Beauty Angel behandlingerne er blevet en vigtig del af min forretning. Beauty Angel Danmark er en dejlig virksomhed at arbejde sammen med, og jeg har stor glæde af deres marketingshjælp.”

Mellannie Bello Olsen

Mellannie Bello Olsen

Indehaver

Beauty Angel Næstved
Ringstedgade 25 F
4700 Næstved
www.beauty-angel-naestved.dk

House of Beauty

Indehaver mejken dupont behandler med Beauty Angel c28 ”relax”
og Beauty Angel ELT2 ”INTENSIVE”

”Jeg købte først Beauty Angel C28 ”RELAX” til hele kroppen, og efter ca. 1 år købte jeg også Beauty Angel ELT2 ”INTENSIVE”. Det har ændret min klinik fuldstændig at få Beauty Angel Lys.

Jeg har fået mange nye kunder efter jeg fik Beauty Angel, og den mest positive ting jeg kan sige er nok, at Beauty Angel Lyset passer perfekt i kombination med mine andre behandlinger. Det betyder også, at jeg får en højere samlet behandlingspris og en bedre avance på mit arbejde.

Jeg har en del kunder med psoriasis, som har rigtig meget glæde af lyset, og mage af dem kommer 2 gange om ugen. Det har været en god forretning for mig at lukke Beauty Angel Lyset ind i min forretning, og havde jeg plads ville jeg købe min 3. Beauty Angel.”

Mejken Dupont

Mejken Dupont

Indehaver

House of beauty
Rollosvej 23
5200 Odense V
www.houseofbeauty.dk

Vida

Indehaver Lene Nielsen behandler med Beauty Angel c28 ”relax”

”Jeg har haft Beauty Angel C28 ”RELAX” i mere end 4 år i min klinik i Aalborg. Mine 4 medarbejdere, jeg selv og mine kunder er meget glade for den. Min forretning er kendt for at have et bredt udvalg af det bedste og det nyeste inden for skønhedsbranchen, og her passer Beauty Angel C28 ”RELAX”
perfekt ind. Beauty Angel er en fantastisk behandling som hjælper med at hele huden hurtigere op i form af aktivering af de collagene og elastine fibre som medvirker reducering af ar, strækmærker, rynker og linjer, rødme i huden, akne m.m. Den er med til at give hurtigere resultater og hudforbedringer uanset om det bruges som et kur forløb eller som supplement til en ansigtsbehandling.

Kunderne er glade for det lyserøde lys og det er med til at give dem energi og lindre ømme muskler og led særligt i den kolde tid. Jeg kan anbefale Beauty Angel C28 ”RELAX” som en del af en opdateret wellness og skønheds klinik.”

Lene Nielsen

Lene Nielsen

Indehaver

Vida
Færøgade 51
9000 Aalborg
www.vida-klinik.dk

Body Q

Indehaver Linda Koornneef behandler med Beauty Angel C28 ”RELAX”

”Jeg er meget glad for min Beauty Angel, og jeg er stolt af de resultater, jeg kan tilbyde mine kunder med den. Jeg har en forretning der tilbyder mange forskellige behandlinger, og Beauty Angel passer perfekt ind i mit koncept. Jeg har den model til hele kroppen, og i den laver jeg også maskebehandlinger. Lyset er rigtig godt, og med maskerne bliver resultatet fantastisk.
Beauty Angel Danmark er en utrolig dejlig virksomhed at arbejde sammen med. De er hjælpsomme og arbejder ikke med en ´hånden fremme´ politik. Jeg får alt den marketing hjælp jeg har brug for, og det er gratis som en del af Deres koncept. Jeg giver Beauty Angel Danmark 5 ud af 5 stjerner.”

Linda Koornneef

Linda Koornneef

Indehaver

Body Q
Toldbodvej 19
5700 svendborg
BODY Q

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her