Resultater

Beauty Angel ELT Lysterapi har i årevis hjulpet mennesker med hudproblematikker eller ønske om hudforyngelse uden bivirkninger.

Virkelige resultater

Beauty Angel før/efter

 

 

Over 250 danske klinikker har skabt imponerende resultater med Beauty Angels ELT lysterapi.

Her er blot et udpluk at alle de mange dokumenterede resultater fra både kurforløb og enkelte behandlinger.

Reduceret rynkedybde

Intensiv behandling 2 x om ugen har tydeligt øget kollagenindholdet i huden, og reduceret rynken ved munden.

Opstramning

Kurforløbet har øget indholdet af kollagen, elastin og hyaluronsyre, som har givet mere fylde og udlignet linjerne i den tynde hud ved øjnene.

Glattere hud

Fordelen ved Beauty Angels kurforløb er også at huden bliver mere ensartet og glat i udseendet.

Virker ved én behandling

Før og efter en Beauty Angel Glow ansigtsbehandling har her skabt en øjeblikkelig og tydelig opstrammet og mere frisk hud omkring øjnene. 

Mindre rødme

Efter et kurforløb 2 x om ugen er huden tydeligt beroliget med mindre rødme. Blodkarrene er styrket og mindre synlige, men også huden omkring øjnene er tydeligt opstrammet.

Lindrer irritation

Blot 15 minutters Beauty Angel ELT lysterapi kan give ro på irritation og ubehag i huden. Efter én behandling er huden mindre rød og udbruddet er reduceret.

Ar efter uren hud

Samtidig med at Beauty Angel ELT lysterapien accelererer opheling af udbrud og urenheder, repareres dybe ar pga. øgning af kollagen, som giver huden styrke og forfiner ar.

10 år yngre

Et kurforløb kan gøre en stor forskel for hudens aldring og få huden til at se mere ungdommelig ud. Resultatet vedligeholdes med behandling 1-2 gange om måneden,

Pigmentpletter og plamager

Beauty Angels kurforløb øger cellefornyelse og forfiner både hudens struktur og farveforskelle. Pigmentpletter og plamager fra ar er synligt reduceret og vedligeholdes 1-2 gange om måneden.

Beauty Angel resultat

Strækmærker

Både nye og gamle strækmærker har gavn af et kurforløb med Beauty Angel ELT lysterapi. Efterhånden fremstår strækmærkerne mindre markante.

Beauty Angel ben

Ben og blodkar

Beauty Angel lysterapien stimulerer blodgennemstrømning og kollagendannelse – to ting som har bidraget til et flot resultat på disse underben,

Strækmærker

Efter ét kurforløb på 6 uger er strækmærkerne forbedret og farven mindre markant.

Se flere resultater

på vores sociale medier.

book et møde

Få besøg af vores konsulenter og få en præsentation af Beauty Angel ELT 2 lysterapi. Eller book en prøve-behandling i vores showroom i Odense .