Om Beauty Angel Danmark

Leverandør af Beauty Angel ELT lysterapi i Danmark og Skandinavien

Dansk leverandør

fra Odense

 
Siden 2010 har vi  leveret Beauty Angel lysterapienheder til både Danmark, Norge, Sverige og Færøerne.

Mere end 250 professionelle virksomheder i den danske skønhedsbranche har Beauty Angel lysterapi, og flere klinikker har mere end én Beauty Angel.

Vision

Som ene leverandør af simultan og flerspektret, højeffektiv, tidsrentabel lysterapi, sigter vi efter at være din mest engagerede samarbejdspartner og leve op til den kvalitet, som Beauty Angel lysterapi kan levere. 

Mision

Igennem dynamisk, kollegial sparring former vi dit koncept, så Beauty Angel ELT Lysterapi bliver en naturlig del af din behandlingsidentitet, og bidrager til at maksimere din virksomheds omsætningspotentiale.

Værdier

Innovation, samarbejde og respekt. Vi agerer med integritet, fairness og autenticitet og er opmærksomme på at leve op til det, der bliver lovet.

Show room,

events og kurser

Flere gange årligt afholder vi leverandørarrangementer og kurser for vores samarbejdspartnere og forhandlere af vores engro sortiment fra Smør Dig Ind og selvfølgelig vores Beauty Angel ELT Lysterapi enhed.

Messer
Du kan også finde os på de årlige skønhedsmesser Beauty Messe Vest i Fredericia og DKF Beauty Messe i København. Her kan du booke tid til forretningsmøde og behandling. Vi glæder os altid til at møde nye såvel som kendte ansigter.

Kontakt os
Har du en skønhedsvirksomhed, kan du booke et forretningsmøde på din egen klinik eller besøge os i vores showroom. Book et møde herunder i formularen eller kontakt os:

info@beauty-angel.dk
Tlf. 7027-1500
Holkebjergvej 75
5250 Odense SV
*2 minutter fra motorvejen. Parkering ved døren.

 

book et møde

Få besøg af vores konsulenter og få en præsentation af Beauty Angel ELT 2 lysterapi. Eller book en prøve-behandling i vores showroom i Odense .