Beauty Messe 

Besøg vores Beauty Angel messestande på DKF Beauty i KBH og Beauty Messe VEST i Fredericia og start din rejse med Beauty Angel lysterapi.

MeOplev Beauty Angel

På messerne

Har du en klinik eller salon og er du nysgerrig på at udvikle din virksomhed? Så har du muligheden for at opleve og tilmed booke en professionel ansigtsbehandling med Beauty Angel ELT lysterapi  på DKF messen i KBH. 

Mærk, oplev og se effekten i praksis

For mange, og måske også for dig, er det vigtigt at mærke og se effekten af Beauty Angel ELT lysterapien og opmåle maskinens størrelse, for at forestille dig forretningspotentialet med Beauty Angel i klinikken eller salonen.

På messerne har du alle muligheder for at udforske Beauty Angel og starte en dialog om et samarbejde ved at booke en ansigtsbehandling inkl. forretningsmøde eller afprøve Beauty Angel selvbetjeningskonceptet uden tidsbestilling.

 

Beauty Messe VEST
D. 29. september 2024

Messe C
Vestre Ringvej 101

7000 Fredericia

DKF BEAUTY 

Bella Center
Martha Christensens vej 18

2300 København S

Beauty Angel messe
Pernille Klinik P

Spørg en branche kollega

Klinikdrift med Beauty Angel

Når du booker en Beauty Angel ansigtsbehandling inkl. forretningsmøde på DKF Beauty messen i KBH, kan du få en uddybende branchesnak med vores gæstebehandler og ambassadør Pernille fra Klinik P.

Pernille har selv tre Beauty Angel ELT Lysterapi enheder
i Klinik P og to medarbejdere. Én af Beauty Angel maskinerne er udelukkende til selvbetjening og de andre er til anvendelse i bl.a. ansigtsbehandlinger, efter hårfjerning m.m.
Pernille kan fortælle om den daglige drift af Beauty Angel og dele sine oplevelser med klinikkens kunder  – som i øvrigt også har stemt Klinik P til Danmarks Bedste Beauty Sted 2024.

“Klart et besøg værd”

Seyma, Beauty By Newgard, Ikast

“Jeg havde længe været nysgerrig på hvad Beauty Angel ELT Lysterapi egentlig kunne, så jeg besøgte Beauty Angel på Beauty Messe Vest i Fredericia i 2023.


Jeg blev taget imod af utrolig dygtige fagfolk, som kunne dokumentere virkningen, da

jeg fik lov til at prøve en behandling. Vi fik talt om forretningsmodel, min klinik og mine forventninger mm. Det var helt uforpligtende, men meget entusiatisk.

 

Dét gjorde, at jeg tog beslutningen om et samarbejde. Hvem vil ikke have så dygtige fagfolk i ryggen sammen en maskine, der kan levere i topklasse.”

– Seyma Nygård
Beauty by Newgard Beauty Angel
Beauty by Newgard Beauty Angel

book et møde

Få besøg af vores konsulenter og få en præsentation af Beauty Angel ELT 2 lysterapi. Eller book en prøve-behandling i vores showroom i Odense .