Sådan reagerer huden på lyset

Fibroblasterne i dermis er ikke stationære, men bevæger sig rundt i vævet, og de både tiltrækkes og aktiveres af lys. Når de observerer lys, vil de bevæge sig i retning af det, og påvirkningen vil øge deres “output” – de producerer både collagen samt elastinfibre og vigtige dele af den extracellulære matrix, glykosaminoglykaner (bl.a. det vandbindende molekyle hyaluronsyre).

I og med at et øget collagenindhold er det, der er nemmest at registrere – det kan ses på ultralydsscanninger – er det ofte dét, der fokuseres på, når en forbedret fibroblast aktivitet skal dokumenteres videnskabeligt. 

Nedenstående billeder er ultralydsscanninger, der viser hudens collagenindhold før og efter behandling med Beauty Angel Lys.

Fibroblasterne er som nævnt ansvarlige for produktion af collagen, elastin og glykosaminoglykaner – dermed spiller de en afgørende rolle for vedligeholdelsen af den omkringliggende væske udenfor cellerne, som er selve fundamentet for en velfungerende, ungdommelig, glat og spændstig hud. 

Dette ikke mindst, fordi det er den extracellulære matrix, der bestemmer livsvilkårene for cellerne – hvor f.eks. fugtmangel (manglende GAGs/hyaluronsyre) vil have konsekvenser for cellernes trivselsmuligheder.

Nedenstående billeder er ultralydsscanninger, der viser hudens collagenindhold før og efter Beauty Angel Lys behandling.

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her

Huden før Beauty Angel

Huden efter Beauty Angel

Huden før Beauty Angel

Huden efter Beauty Angel