Beauty Angel ELT Lysterapi

Beauty Angels avancerede ELT multibølgesystem stimulerer vitale cellemekanismer i flere hudlag på kun 15 minutters behandlingstid. Én komplet behandling som forbedrer og styrker hudens struktur og tilstand.

Beauty Angel ELT Lyseterapi arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger Beauty Angel for, at nøglefunktionerne for en sund hud er til stede.

ELT 2 – komplet behandling

Oplev en simultan behandling med bredspektret nær-infrarød og farvet lysterapi fra 570 til 850 nanometer. Beauty Angels fuldautomatiske ELT 2 enhed giver komplet behandling af alle hudlag med alle bølgelængder/farver, så du ikke skal prioritere eller fravælge hudbehov. Beauty Angel gør arbejdet for dig. 

 

Klinik anvendelse

Lyt til Pernille, indehaver af Klinik P, som har tre Beauty Angel ELT enheder, der er i fuld brug hver dag til kosmetiske behandlinger.

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her

Beauty Angel Lyset er et helt fantastisk produkt til min klinik. Beauty Angel er det første, jeg har taget ind i klinikken, uden selv, at have prøvet det først. Jeg havde hørt så meget godt fra mine kolleger, derfor tog jeg springet. Jeg følte jeg manglede det ”lille ekstra”, og det har jeg virkelig fået nu.

Tanja Detlefsen

Indehaver, Tanja D

Beauty Angel Lyset har løftet mine øvrige behandlingerne op på et helt andet niveau.

Den største anerkendelse lyset har fået er, at mine kunder bruger det igen og igen og nye kunder kommer til butikken, fordi jeg tilbyder Beauty Angel.

Winnie

Indehaver, Dermal Care