EMT ENERGIZING MASK TECHNOLOGY

For at tilpasse lyset efter kundens behov kan man vælge at kombinere Beauty Angel med en specialmaske. Disse højkoncentrerede bio-cellulosemasker indeholder nøje udvalgte ingredienser, som kan afhjælpe klassiske hudproblemer. Ud fra hudanalyse vælges 1 af 9 masker. Undervejs i et kurforløb kan man vælge forskellige masker, alt efter hvordan hudtilstanden ændrer sig. Cellulose er et af de mest almindeligt forekommende organiske stoffer i naturen. 

Maskerne er mildt kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparente overflade sikrer, at Beauty Angel Lyset nemt penetrere og indsluser ingredienser dybt i huden. Huden efterlades forfrisket, beroliget og opstrammet.

Beauty Angel – Vitality

Benyttes i forbindelse med :

 • Miljøpåvirket hud
 • Stresset hud

En unik maske skabt til den miljøpåvirkede hud, sikrer at hudens beskyttelse og reparation sættes i fokus. De aktive ingredienser fodrer huden med plejende fugt, kraftfulde antioxidanter og beriger barrieren med essentielle fedtsyrer. Hudens værste fjende er udefra kommende påvirkninger, og det er derfor vigtigt at huden får hjælp til at bekæmpe disse.

Denne maske er spækket med antioxidanter, som styrker hudens forsvar. De er effektive i bekæmpelsen af frie radikaler, som har en negativ effekt på hudens raske celler. Hudens modstandsdygtighed opretholdes mens cellefornyelsen stimuleres i dybden, og huden får mulighed for at restituere.  Huden får mulighed for at optage collagen stimulerende virkestoffer, hvilket resulterer i en strålende teint, øget volume og ny vitalitet til huden. Det unikke ingrediens Adenosine, fremmer hudcellernes energi og hudens egen foryngelsesprocessor stimuleres. Derudover gives en antiseptisk og talg-regulerende effekt, hvilket er en fordel hvis man lider af urenheder i perioder.

Bee Tox – Intens anti-age

Benyttes i forbindelse med :

 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Mere elasticitet

Denne Bee Tox vidundermaske har intense anti-age egenskaber, og sikrer ultimativ luksus og gode resultater. Med sit høje indhold af aktive ingredienser, bliver huden stimuleret positivt, hvilket sætter skub i regenereringen og fornyelsen af hudens celler. Collagen og fugt i huden øges, samtidig med at hudens barriere forbedres. Huden bliver synligt fastere, mere jævn og får en strålende glød. Bee Tox masken er en sublim anti-age maske, som kan bruges både forebyggende og behandlende på linjer og rynker. Masken har en opstrammende effekt på huden, giver intens fugt og beskytter hudens barriere. Har en god lysnende effekt på pigmenteret hud. Masken er også rigtig effektiv til behandling af uren hud.

Green Tea – Rensende

Benyttes i forbindelse med :

 • Akne, uren hud
 • Forstørrede porrer
 • Ujævn hudtone / Pigmentpletter

Et udviklet hudplejefænomen, som anvender en unik Green Tea-maske, der styrker huden i ikke at oxidere og på samme tid regulere udskillelsen af olier. Green Tea forhindrer tidlige tegn på ældning samt definerer hudens struktur. Med dette lag af beskyttelse minimeres forstørrede porrer, akne reduceres, og produktet er samtidig med til, at reparere huden ved at forbedre en ujævn hudtone og mørkere pigmentering.

Cherry Blossom – Beroligende og Lindrende

Benyttes i forbindelse med :

 • Sart hud
 • Irriteret hud

I Japan har de i århundreder hyldet Cherry Blossom grundet dets rene skønhed og sarte duft. Det er det bedste eksempel på skrøbelighed og renhed. Cherry Blossom-maskens ekstrakter tilføjer fugt og får huden til at se blød og smidig ud. Antioxidanter tilfører beskyttelse mod for tidlig ældning samt skadelige miljøpåvirkninger.

Deep Sea – Fugtgivende

Benyttes i forbindelse med :

 • Tør hud
 • Ujævn hudtone

En oase af fugt til den tørre, stressede og kedelige hud. Algeekstrakter beskytter huden mod skadelige affaldsstoffer og genopretter fugt. Forbedret med en udfyldende formular, der tilbringer en tørstig hud den optimale dosis fugt. Deep Sea Water ekstrakter, som sørger for en fantastisk fugtgivende effekt. Produktet hjælper også med at reducere en kedelig og ujævn teint. Den vandlige, lette konsistens absorberes øjeblikkeligt af huden for dramatisk, at forøge fugtigheden især i de områder, hvor huden har mest brug for det. Huden efterlades fugtet og skinnende.

Hyaluron – Fugtgivende

Benyttes i forbindelse med :

 • Tør hud

Hydra-Soothing Moisturizing (hyaluronsyre) Bio Cellulose / Silkemaske tilfører huden fugtgivende, plejende og beskyttende ekstrakter. Hyaluronsyren kan forbedre tilstanden af rynker og udtørret hud; den holder på vandet i huden, for at bevare collagenens fugtighed og tilfører samtidig huden et ungdommeligt look.

Q10 & Kaviar – Anti-Aging

Benyttes i forbindelse med :

 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Mere elasticitet

Q-10 & Caviar Nourishing Mask er designet til at frembringe din huds naturlige skønhed for at bevare dens elasticitet og genoprette dens strålende glød. Coenzymet Q10, også kendt som Ubiquinone, er en essentiel komponent for vores celler, som fremmer energiproduktionen. Coensynet Q10 bliver mindre aktivt med alderen, men med denne omfattende og yderst effektive anti-aging-maske bliver hudens livsbalance ikke blot genopladet – den hjælper også med at reducere tydelige tegn på ældning. For en sundere, yngre hud nu og i fremtiden – du har slet ikke råd til at lade være!

Collagen – Anti-Aging

Benyttes i forbindelse med :

 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Tør hud

Tag denne luksuriøse Collagen Bio Cellulose / Silkemaske på og tilfør huden koncentrerede fugtgivende egenskaber. Collagen Bio Cellulose / Silkemaske opfrisker og minimerer fremkomsten af træt hud, samt hjælper med at reducere fine linjer og rynker for en fejlfri og jævn teint. Det rige indhold af aktive ingredienser fugter øjeblikkeligt tør, kedelig hud og har samtidig en anti-aging-effekt. Huden genoplives og føles blød og glat.

Cellulose Eye Mask – Hævede, mørke og trætte øjenomgivelser

Benyttes i forbindelse med :

 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Mere elasticitet

Denne maske er udviklet specielt til den sarte hud omkring øjnene. Den sikrer at huden får optimal fugt og beskyttelse, samtidig med at den mindsker fine linjer. Effektiv i bekæmpelsen af trætte øjenomgivelser, der er hævede og mørke. De bløde dråbeformede pads, sikrer at den sarte hud under øjnene er fuldstændig dækket, og man derved får mest muligt udbytte af de gode ingredienser.

Masken er god til trætte øjenomgivelser. Den bekæmper hævede øjne, og mørke rande under øjnene. Huden bliver fornyet, afkølet og beroliget.

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her