Beauty Angel Lysspektrum

Hudforyngelse ved brug af lys er mere effektivt, hvis flere spektre anvendes samtidigt. Beauty Angel ELT ”INTENSIVE” anvender derfor forskellige effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm på samme tid. I stedet for at nedbryde celler eller væv, bliver de aktiveret og stimuleret.

Hver enkelt spektrums spændvidde reagerer med biomolekyler og celler i flere hudlag, således at de biopositive effekter komplimenterer hinanden. Beauty Angel ELT lys trænger endnu dybere ned i huden end synligt lys, og aktiverer her vitale gendannelses- og reparationsprocesser. Brugere af Beauty Angel Lyset fortæller samtidig om en afslappende og humørvenlig behandling – de føler sig ganske enkelt bedre tilpas efter at have fået lys.

Huden fungerer som et prisme: Blåt lys filtreres fra øverst i huden, dernæst det grønne – kun det røde og ikke synlige Beauty Angel lys i bølgelængderne mellem ca. 600 og 800 nm formår at trænge helt ned i dermis. Samtidig spreder disse bølgelængder sig også mest for større effekt og bedre resultater.

Få tilsendt en gratis informationspakke

Klik på nedestående link og udfyld felterne.
Så sender vi en gratis og uforpligtende informationspakke. Bemærk at du skal have et CVR nr. for at få en gratis informationspakke.

Klik Her.