Beauty Angel C28 ´RELAX´

Beauty Angel Lys stimulerer bindevævet og øger collagen, elastin og hyaluron produktionen. Det er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.

Mange faktorer, såsom vejret udfordrer din hud dagligt. Beauty Angel Lyset giver dig en blød, fugtig og smuk hud hele året rundt. Vi ved, at Kroppens energi og humør påvirkes af lys. Beauty Angel Lys er et energigivende og positivt lys, der efterlader dig opløftet også i den mørke tid. Beauty Angel Lyset giver samtidig en behagelig varme i hele kroppen.

Med Beauty Angel opnår du resultater med det samme. Efter få behandlinger kan du mærke og se effekten.

Beauty Angel C28 “RELAX” er Beauty Angel Lys til hele kroppen.

Indehaver Winnie behandler bl.a. med Beauty Angel C28 ”RELAX”

”Jeg fik min første Beauty Angel C-28 ”RELAX” for ca. 5 år siden. Det var en stor succes, og mine kunder var så glade for behandlingen, at jeg et år senere fik min 2. Beauty Angel.

Denne gang valgte jeg Beauty Angel CHP ”CHAIR”, som arbejder med ansigt, overkrop og hænder. Nu har jeg fået min 3. Beauty Angel, og her har jeg valgt den nye Beauty Angel ELT-2 ”INTENSIVE”. Den er så fleksibel at bruge i mit behandlerrum, sammen med mine øvrige behandlinger og giver fantastiske resultater på specifikke områder.

Alle mine ansigstbehandlinger afsluttes med 15 minutters Beauty Angel Lys. Nu kan jeg skræddersy alle former for Beauty Angel behandlinger, efter mine kunders behov og ønsker.

De fleste af mine kunder får Beauty Angel Lys efter en afsluttet behandling. Dette gør, at jeg samlet har ca. 25-35 kunder i mine Beauty Angel pr. dag og de er dermed en væsentlig ekstra indtægtskilde for min forretning”.

Winnie Brandt Larsen

Indehaver, Dermal Care

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her