Beauty Angel ELT ´INTENSIVE´

Hudforyngelse ved brug af lys er mere effektivt, hvis flere spektre anvendes samtidigt. Beauty Angel ELT ”INTENSIVE” anvender derfor forskellige effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm på samme tid.

I stedet for at nedbryde celler eller væv bliver de aktiveret og stimuleret.

Hver enkelt spektrums spændvidde reagerer med biomolekyler og celler i flere hudlag, således at de biopositive effekter komplimenterer hinanden. Næsten infrarødt lys trænger endnu dybere ned i huden end synligt lys og aktiverer her vitale gendannelses- og reparationsprocesser.

Brugere af Beauty Angel Lyset fortæller samtidig om en afslappende og humørvenlig behandling – de føler sig ganske enkelt bedre tilpas efter at have fået lys.

Huden fungerer som et prisme: Blåt lys filtreres fra øverst i huden, dernæst det grønne – kun det røde og nær-infrarøde lys i bølgelængderne mellem ca. 600 og 800 nm formår at trænge helt ned i dermis. Samtidig spreder disse bølgelængder sig også mest.

 

Indehaver Tanja Detlefsen behandler med Beauty Angel ELT2 ”INTENSIVE”

”Beauty Angel Lyset er et helt fantastisk produkt til min klinik. Beauty Angel er det første, jeg har taget ind i klinikken, uden selv, at have prøvet det først. Jeg havde hørt så meget godt fra mine kolleger, derfor tog jeg springet. Jeg følte jeg manglede det ”lille ekstra”, og det har jeg virkelig fået nu.

Jeg har ikke oplevet andre former for behandlinger, hvor der er kommet så flotte resultater, på så kort tid. Efter få behandlinger ser jeg væsentlige forbedringer på mine stamkunder. Efter behandlinger, kan jeg give mine kunder 15 min. Beauty Angel Lys, det giver en perfekt afslutning. Samtidig aflaster det mig, så jeg kan få ordnet diverse ting imens. Lyset koster meget lidt i drift, men har en høj værdi for kunden. Jeg har med min Beauty Angel forøget min indtjening markant.

Alle mine behandlinger kan afsluttes med Beauty Angel Lys og mine kunder får endnu mere, ud af de gode produkter jeg arbejder med, fordi lyset hjælper dem dybere ned i underhuden.”

Tanja Detlefsen

Indehaver, Tanja D

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her