Beauty Angel CVT42 ´FITNESS´

BEAUTY ANGEL CVT 42 er et multitalent til f.eks.skønhedssalon og fitness-center. Kombinationen af “photo rejuvenation” og den patenterede Vibra Shape har mange virkninger, som giver en smukkere hud, et mere ungdommeligt udseende og fitness til hele kroppen. Kroppens egen collagen- og elastinproduktion stimuleres af 42 effektive Beauty Angel lamper. Rynker reduceres, huden bliver synligt fastere, og hudens generelle tilstand forbedres.

Takket være Vibra Shape leverer BEAUTY ANGEL CVT 42 ikke blot innovativ lysterapi, men har også en sundhedsfremmende træningseffekt. En vibrationsplade, som er integreret i ståfladen, gør alt dette muligt. Den patenterede vibrations funktion simulerer et menneskes gang; det giver i modsætning til andre træningsapparater en 100 % fysiologisk træningsmetode. Alle muskler fra benene og op til mave og ryg bliver trænet. Samtidig stimuleres kalorieforbrændingen, og en opstramning af bindevævet giver en effektiv forebyggelse af cellulitis.

Uanset alder opnår man med de individuelle Vibra Shape-programmer hurtigt det ønskede resultat. Desuden: Kombinationen af træning og collagenopbygning er særdeles anbefalingsværdig til beskyttelse af leddene, også for sportsfolk. Takket være iPod- og MP3-dock-in kan man bevare motivationen under træningen ved at nyde sin egen musik.

Den effektive ventilation garanterer de bedste træningsbetingelser, selv når det er højsommer.

Indehaver Mellannie Bello Olsen behandler bl.a. Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”

”Jeg fik først en Beauty Angel C28 ”RELAX” til hele kroppen, som blev så stor en succes, at jeg efter 6 måneder også købte en Beauty Angel CVT42 ”FITNESS”. 

Mine kunder er meget glade for dem, og jeg bruger dem hver dag i mine behandlinger. Beauty Angel behandlingerne er blevet en vigtig del af min forretning. Beauty Angel Danmark er en dejlig virksomhed at arbejde sammen med, og jeg har stor glæde af deres marketingshjælp.”

Mellannie Bello Olsen

Indehaver, Beauty Angel klinik Næstved

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her