Beauty Angel CHP PLUS ´CHAIR´

Beauty Angel Lys stimulerer bindevævet og øger collagen, elastin og hyaluron produktionen. Det er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.

Mange faktorer såsom vejret udfordrer din hud dagligt. Beauty Angel Lyset giver dig en blød, fugtig og
smuk hud hele året rundt. Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag, også de dybeste, og netop derfor sørger
lyset for at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede.

Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

Beauty Angel CHP ”CHAIR” er mere effektiv end andre lysbehandlinger, fordi flere lysspektre anvendes samtidigt. Den anvender forskellige effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm på samme tid, så i stedet for at nedbryde celler eller væv, bliver de aktiveret og stimuleret. Denne Beauty Angel giver en strålende stram ansigtshud samt hals, bryst og hænder.

Indehaver Rikke Møller behandler bl.a. med Beauty Angel CHP ”CHAIR”

”Jeg fik først Beauty Angel CVT42 ”FITNESS” modellen, og efter 2 år fik jeg også en Beauty Angel CHP ”CHAIR”, som er til ansigt og overkrop.

Jeg er utrolig glad for mine Beauty Angel som jeg bruger hver dag, bl.a. efter elektro-kosmetik, epilering og frugtsyrepensling. Helingen efter disse behandlinger bliver meget bedre, når kunden afslutter med Beauty Angel Lys.
Kunderne kan også både se og mærke, at de ikke bliver nær så rødlige lige efter behandlingerne, samt dagene derefter.

Jeg bruger også Beauty Angel Lyset efter dybderensninger og dermatude. Mange af min kunder fortæller også, at de bliver friske og i godt humør af lyset. Jeg blev selv helt overbevist om Beauty Angel Lysets effekt, da jeg prøvede det på min egen hud og så resultatet.”

Rikke Møller

Indehaver, Bodyguide

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her