Beauty Angel Lys – ny interessant opdagelse

Der er spændende nyt fra Beauty Angel. Ny test viser utrolige resultater med Beauty Angel ELT ”Intensive” nu også  i forbindelse med eksem i hovedbunden.

Testpersonen havde i 10 år haft problemet og prøvet diverse løsninger.

Billedet er taget inden behandlingen og efter 3 behandlinger.

I øjeblikket tester vi også personer i forbindelse hårtab/hårvækst og lysbehandlinger, og alt tyder på at kombination af forskellige lysspektre på samme tid, kan have meget positiv effekt på dette. Mere information i løbet af 2016.

Beauty Angel ELT

Den nye Beauty Angel ELT er udviklet specielt til at imødekomme behovene hos skønhedsklinikker. Beauty Angel lysterapi er ideel i kombination med andre behandlinger, og er den perfekte måde at afslutte en hudplejende behandling.

Den nye unikke biostimulerende Beauty Angel ELT lysteknologi, opfylder ønsket om en særlig blid men yderst effektiv skønhedsbehandling.

Lys i 3 forskellige aktive spektre (Orange 590nm, rød 670nm og NIR – nær infrarød 820nm) virker endnu bedre i dybden af huden. Andre etablerede systemer som LED lys arbejder ved enkelte lysspektre af gangen. Omfattende undersøgelser af et hud-fysiologisk institut samt et forskningsprojekt fra University of Ulm, bekræfter den fremragende effektivitet af den nye Beauty Angel ELT lysteknologi, der arbejder med samtidig anvendelse af de 3 lysspektre.

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her

En opsummering af Beauty Angel lys og hvorfor det virker anderledes sammenlignet med andre former for lysbehandling.

Beauty Angel konceptet er ikke kun til ansigtet. Det dækker store områder og/eller hele kroppen på en gang.

Først og fremmest har Beauty Angel et højt output i watt, hvilket gør de afgiver langt mere lys ved specifikke bølgelængder end f.eks. LED pærer.

Det betyder, at du med Beauty Angel ’Relax’ (til hele kroppen), ved samme bølgelængde kan opnå alle de velkendte fordele lige fra foryngelse af huden, til akne forbedring, samt strækmærker, ar m.m.

Med den nye Beauty Angel ELT ’Intensive’ (til større fokusområder), arbejder du i varierende bølgelængder samtidigt. Dette unikke system øger effekten i en sådan grad, at du opnår øjeblikkelige resultater. Perfekt kombineret med en ansigtsbehandling eller maskebehandling.