Beauty Angel signatur lysbehandling for en ung og smuk hud

Beauty Angel tilbyder dig en speciel non-invasiv lysbehandlinsteknologi, der fremmer vævsarbejde og heling i huden på en anden måde end hudplejeingredienser og peeling kan.

Beauty Angel Lys er energi, og netop energien bruges målrettet i huden for større og hurtigere aktivitet og reparation. Bindevævscellerne i huden  absorberer Beauty Angels specifikke lysteknologi og påvirkes til at være mere aktive i vedligeholdelse af huden og giver dermed en mere balanceret hudoverflade. 

Beauty Angel lysbehandling tilbydes som skræddersyede signaturbehandlinger til dit akutte behov og som et lysbehandlingsforløb for maksimal hudindsats for en mere klar, ungdommelig og ensartet hud.

Beauty Angel signatur lysbehandlinger

er skræddersyet og udviklet til unikke hudbehov ved brug af Beauty Angels effektive lysspektre fra 570 nanometer til 850 nanometer, for at påvirke og igangsætte flere cellulære processer i huden på én gang for en ung og smuk hud.

Beauty Angel Signaturbehandlinger

  • Intensive Luxury 60 min.
  • Clear & Repair 45 min.
  • Lifting 45 min.
  • Eyes 30 min.                    
  • Body 30 min.
  • Self care 15 min. 

Beauty Angel lysbehandlingsforløb  

Velegnet for maksimal indsats mod gendannelse af væv ved strækmærker, rynker, tab af spændstighed, arvæv, heling af sår, udbredt tørhed og nedsat barrierefunktion.

Beauty Angel kan også implementeres til den enkelte kliniks øvrige behandlinger. 

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her