Interview med Alexander Wunch om Beauty Angel Lys ELT “INTENSIVE”

Alexander Wunsch er læge og lysterapeut. Efter at have læst medicin, specialiserede han sig i forskning og udvikling af naturlige behandlinger med biofysisk basis. I dag fokuserer han på lys med terapeutisk og kosmetisk formål.

Fra 2006 til 2009 var han præsident af International Light Association (ILA), en forening for lys- og farvet lysterapeuter med base i Norge.

Han er medlem af det tyske lysselskab [Lichttechnischen Gesellschaft (LiTG)] samt foredragsholder inden for området ”Lys og Helbred” ved den internationale kandidatuddannelse ”Architectural Lighting Design” ved universitetet i Wismar. Hans videnskabelige ekspertise anvendes jævnligt i pressen.

Hvad er det præcis, man skal forstå ved det nye Beauty Angel Lys ELT “INTENSIVE”, og hvad kan man opnå med det?

Beauty Angel anvender forskellige spektrumskomponenter for at fremme genskabelsesprocessen samt blodcirkulationen i huden. Lyset virker i alle hudens lag, det vil sige også i de dybeste lag, og forbedrer her stofskifteprocesserne. Det har en effekt på iltforsyningen samt vand- og energibalancen.

Disse er nøglefunktioner for en hud, der ser frisk og sund ud og også for vedvarende genskabelse og hudforyngelse. Mens kosmetiske produkter er med til at pleje huden udvendigt, stimuleres den indvendigt af lyset. Især vigtigt for et ungdommeligt ydre samt optimal hudfunktion er fibroblaster, som findes i dermis. Disse celler sørger for tilførslen af collagen, elastin og hyalyron til huden og giver på den måde ungdommelig hud sin fasthed.

Cellernes stofskifte går langsommere med alderen, hvilket resulterer i mangel på fugt, reduktion af elasticitet og i sidste ende til dannelsen af rynker.

Hvilke bølgelængder anvendes i gendannelsen af huden?

Hudforyngelse ved brug af lys er mere effektivt, hvis flere spektre anvendes samtidig. Den såkaldte ”Energizing Light Technology” anvender derfor forskellige effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm.

Hver enkelt spektrums spændvidde reagerer med biomolekyler og celler i flere hudlag, således at de biopositive effekter komplimenterer hinanden. Næsten infrarød trænger endnu dybere ned i huden end synligt lys og aktiverer her vitale gendannelses- og reparationsprocesser.

I hvilken grad er udviklingen af de nye maskiner understøttet af videnskabelige undersøgelser?

Der findes hunredevis af videnskabelige undersøgelser i dag, der beskriver effekten af langbølget lys. Baggrunden for at udvikle en seriøs maskine er naturligvis undersøgelser af de videnskabelige grundlag herfor.

Effekterne af langbølget lys er blevet intensivt undersøgt gennem flere årtier, hvilket betyder, at vi i dag er ganske klar over effekten af bølgelængder og spændvidder. Vi kan observere en lang række mekanismer på et cellulært og fotobiomolekylært niveau.

Yderligere er talrige kliniske studier tilgængelige, hvilket tilvejebringer information om sammenligneligheden og effektiviteten af langbølget lys.

Hvorfor er Beauty Angel anderledes end andre lysbehandlinger?

I stedet for at påføre udvalgte bølgelængder, så anvender Beauty Angel et spredt effektivt spektrum. Den homogene spektrumsfordeling, der strækker sig over forskellige effektive spændvidder, er ligeledes ens i intensiteten med det naturlige lysspektrum.

Intet væv og ingen celler ødelægges; i stedet bliver de forsigtigt aktiveret og stimuleret. Fordi påføringen er meget mild og helt ufarlig, kan lyset også påføres over store områder. Der dannes ingen varme, og der er ingen uønskede bivirkninger.

I kontrast hertil har det gyldne lys, ud over det kosmetiske aspekt, en lang række biopositive effekter på hele kroppen. Brugere melder ikke kun om afslapning, men også om en positiv indvirkning på humøret. De har det simpelthen bedre efter anvendelse af lyset.

Er det muligt helt at droppe de klassiske former for kosmetisk behandling gennem brugen af Beauty Angel?

Nej, ikke helt. Det er naturligvis muligt udelukkende at anvende lyset. Mest effektiv er dog kombinationen af kosmetisk behandling og lys.

Kosmetiske produkter tilfører huden en lang række værdifulde substanser. Dog kan effekten af disse oftest kun ses på de ydre hudlag og bliver ikke optimalt absorberet.

Lyset stimulerer hudens stofskifte og forøger hermed den absorberende egenskab. Hudplejeprodukter kan derfor bringe deres effekter dybt ned i huden, hvor de især er effektive.

Vil du prøve en GRATIS Beauty Angel-behandling…

…og se, hvordan du kan få succes med Beauty Angel i din klinik?

 

Så klik Her